021-86023253|021-86023287
021-77093755
تهران:م آرژانتین خ احمد قصیر(بخارست) خ یکم پ14

کمک های اولیه در هنگام کار با اسید سولفوریک باتری

کمک های اولیه در هنگام کار با اسید سولفوریک باتری

کمک های اولیه در هنگام کار با اسید سولفوریک باتری یو پی اس : هنگامی که در معرض اسید سولفوریک قرار میگیریم بلافاصله با واحدهای امنیتی وبهداشتی مجموعه تماس بگیریم و بلافاصله واحدهای مرتبط را اطلاع رسانی کنیم و از برخورد دست و پوست و چشم و لباس با اسید جلوگیری کنیم.

هنگامی که اسید سولفوریک باتری یو پی اس با پوست تماس پیدا میکند:

به آرامی منطقه را ترک میکنیمو ابتدا لباسهی لکه دار (همان آلوده به اسید) ابتدا با آب به آرامی می شوییم تا غلظت اسید گرفته شود و سپس به درور می اندازیم.

هنگامی که اسید باتری یوپی اس با چشم ها برخورد میکند:

بلافاصله در کنتر از۳۰ دقیقه چشمی را که اوده به اسید شده در حالتی که پلک ها باز است با آب شهری شتشو می دهیم تا اثرات اسید خنثی شود.
سپس رفتارهای پزشکی ضروری را برای از بین بردن اثرات اسید انجام می دهیم.
همانطور که قبلا گفته شد ما باید در مکان کار با باتری یو پی اس ها دسترس فوری به کمک های اولیه و نفرات مرتبط را داشته باشیم.
تا جایی که ممکن است از تماس با اسید باتری یو پی اس ها خود داری نماییم – لباسها، کفشها و عینک های مناسب کار و ماسک مناسب را پوشیده و سپس به سراغ کار با باتریهای سربی اسیدی بپردازیم.
کمکهای اولیه ابتدایی ترین کارهای ممکن است که در صورت تماس با اسید سولفوریک هنگام کار انجام می دهیم.
اما در شرایط حاد باید به سراغ پزشک رفت تا کارهای لازم را انجام دهیم.

شارژ کامل و تخلیه کامل باتری یو پی اس های سیلد اسید انجام شود چرا که سولفید هیدروزن تولید میشود.

سولفید هیدروزن گاز بی رنگ و بسیار سمی و قابل اشتغال است و بو ی بدی مانند تخم مرغ فاسد شده را دارد و سنگین تر از هوا بوده و در زیر تهویه هوا قرار میگیرد.

زمانی که بوی دیگری شناسایی شد، در این حالت شارژر را خاموش کنید و تهویه را روشن نمایید و در بیرون منتطر بمانید تا بو ی گاز از بین برود.