بایگانی نوامبر, 2017
اصلی ترین خطرات باتری های سربی اسیدی
اصلی ترین خطرات همراه باتریهای سربی اسیدی:خطرات باتری های سربی
۱ – خطرات شیمیایی
۲ – خطر آتش گرفتگی و انفجار
۳ – شوکهای الکتریکی
۴ – خطرات ارگونومیک مربوط به سنگینی وزنشان
۵ – خطرات حمل و نقل
اسید دست و صورت و چشم ها را میسوزاند و پنجاه درصد صدمات مربوط به استفاده از باتری های سیلد اسید میشود.
باقیمانده صدمات اغلب در بلند کردن و افتادن باتریها اتفاق می افتد انها به حدکافی سنگین هستند.ادامه مطلب
باتریهای سری اسیدی باتریهایی با قابلیت شارژ و ظرفیت زیاد
باتریهای سری اسیدی اکثراً با باتریهای قابل شارژ با ظرفیت زیاد مشترک هستند. آنها خواهان زیادی دارند بخاطر اینکه قابل اعتماد و ارزان هستند.
تعداد کمی باتری ها وجود دارند که بصورت عمده ارزان تر از باتریهای سربی اسیدی باشند و این باعث میشود که باتریها هزینه تاثیرگذاری برای اتومبیلها، وسایل نقلیه الکتریکی لیفتراک – زیر دریایی و یو پی اس ها داشته باشند.ادامه مطلب
وصل مناسب کانکتور باتریها و اتصالات انها و تاثیر آن بر طول عمر باتریها
کانکتور باتریها بصورت مثبت و منفی به دستگاه یو پی اس متصل میشوند یعنی یک سیستم از قطب مثبت باتریها و یک سیستم از قطب منفی باتریهای سری شده را قبل از اتصال به دستگاه یو پی اس داریم همان قضیه در مورد ups نیز صدق میکند.
اگر به کانکتور خروجی DC یوپی اس دقت کنیم در زیر این محل ورودی VDC یک علامت + و یک علامت – داریم که توسط کارخانه سازنده دستگاه یو پی اس مشخص میشود.ادامه مطلب
کابینت باتری یو پی اس
کابینت باتری چیست؟ : کابینت باطری ها همانطور که از نامشان پیداست محفظه ها یا کابینت هایی هستند که باتری یو پی اس ها در داخل آن قرار میگیرد.
جنس کابینت های باطری ها از ورق فلزی بوده که توسط رنگهای روغنی اکثراً بصورت رنگهای سیاه و سفید و شیری رنگ وجود دارند.
کابینت باتری ها در انواع مختلفی از لحاظ طبقه بندی وجود دارند به عنوان مثال کابینت های یک طبقه، دو طبقه و ۳ طبقه و … وجود دارند.
تعداد طبقات و اندازه این کابینت ها بستگی به تعداد باتری ها و آمپراژ باتری های متصله به یوپی اس ها می باشند.ادامه مطلب
عواملی که توسط یو پی اس باعث خرابی باتریها میگردد
عمده عوام محیطی که قبلا توضیح داده شد عواملی که توسط یو پی اس باعث خرابی باتریها میگردد باعث خرابی باتریهای یو پی اس میگردد که از جمله دمای محیط و رطوبت موجود در محیط به آن اشاره شد و در این مورد به طول عمر و تاریخ تولید باتری نیز می توان اشاره کرد که در خرابی باتری یو پی اس دخیل می باشند.
اما علت هایی از جانب دستگاه ups می باشند که باعث خرابی باتری میشوند و هنگام تعویض باتریهای خراب شده باید این موارد چک شوند و بعد از اطمینان از اینها باطری ها تعویض گردند.ادامه مطلب
آیا عملاً تعمیر باتری یو پی اس امکان پذیر است؟
تعمیر باتری یو پی اس : باتری های یو پی اس سیلد لید اسید ساکن می باشند و باتری های سیلید لید اسید فیام نیز بدون نیاز به نگهداری می باشند.
تجربه نشان می دهد که باتری های یو پی اس نیاز به نگهداری دارند ولی تعمیر باتریهای ups امری غیر ممکن می باشد. همان طور که مطلع هستید باتری یو پی اس هنگام خرابی باد کرده و بسیاری از آنها از عایق پلاستیکی خود ترک میخورند که در این حالت تعمیر این نوع باتریها غیر ممکن می باشد و ضرورتاً این نوع باتریها جهت بازیافت به کارخانه های بازیافت باتری ارسال میگردند.ادامه مطلب
معرفی یو پی اس های آلجا
یو پی اس های آلجا در توانهای ۵۰۰va تا ۵۰۰kVA عرضه میشوند این UPS ها در سه نوع تکنولوژی ONLINE, LINEINTERACTIVE و offline تولید میشوند.
یو پی اس های آلجا از نظر برق ورودی و خروجی در مدلهای ۱:۱ و ۳:۱ و۳:۳ وجود دارند.
لازم به ذکر میباشد کخ توانهای بالا طبق سفارش مشتری می باشد منظور از توان های بالا همان یو پی اس های ۲۰۰Kva به بالا میباشد.ادامه مطلب
باتری یو پی اس های سری AGM VRLA فیام
باتری یو پی اس های سری AGM VRLA فیام در سه مدل FLB و SLM و FIT تولید میشوند.
مدلهای باتری FLB در کارهای یو پی اس توان بالا و UPS های نصب در پروژه های شبکه ای، دیتا سنتر و تجهیزات پزشکی کاربد دارند به این خاطر که باتری هایی که به یو پی اس نصب میشوند در مدت زمان کوتاهی جریان بالایی را از باتری میکشند و به این صورت هم می توان توضیح داد:
در مدت زمان کوتاه دشارژ بیشتر از شاخصه های این باتریها می باشد.ادامه مطلب
معرفی باتریهای سری GEL VRLA فیام ایتالیا
باتریهای سری GEL VRLA در سه مدل XL و SMG 12V و SMG توسط کمپانی فیام تولید میشوند.
این نوع باتریها از نوع ژل هستند و توسط تکنولوژی بروز و خاصی طراحی و تولید میشوند که در زیر به مشخصات این باتریها میپردازیم.
بیشتر مصرف این نوع باتریها در مصارف مخابراتی و خورشیدی می باشد.ادامه مطلب
مقایسه باتری ups های تولید شده فیام
باتریها به دو صورت کلی در این کمپانی وجود دارند که شامل باتریهای سنتی و باتری های پیشرفته – باتریهای نمکی (سدیم متال کلراید) هستند.
باتریهای سنتی : شامل باتریهای سربی اسیدی و باتریهای نیکل کادمیوم می باشند.
باتری های پیشرفه : شامل باتریهای لیتیوم یون با سابقه ۱۰ سالهادامه مطلب